Yardım

Buraya tıklayarak üyelik işlemlerinizin ilk adımını gerçekleştirebilirsiniz

Kayıt işlemi veli adına yapılmaktadır. Kayıt olduktan sonra eğitimlere katılmasını istediğiniz öğrencilerinizi sisteme ekleyebilirsiniz.

Yeni Kayıt Süreci:
  1. Veli Adı soyadı:
  2. Telefon numararası (Bu numaraya gelecek olan aktivasyon kodu ile sistemde ilerleyebileceksiniz.)
  3. Kullandığınız e-posta adresi ve şifrenizi yazınız.
  4. Ben robot değilim butonunu işaretleyip kaydet yaptığınızda
  5. Telefonuza gelen aktivasyon kodunu girdiğinizde sisteme kayıt işleminiz gerçekleşecektir.
  6. Sistem sizi ana sayfaya yönlendirecektir.

Daha önce üye olduysanız buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Bir e-posta adresi veya telefon numarası ile bir defa kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayarak şifre değiştirebilirsiniz.

Sisteme Giriş Yaptıktan sonra:
  1. Öncelikle ‘’ÖĞRENCİ EKLE’’butonundan öğrenci kaydının yapılması gerekmektedir.
  2. Öğrenci adı soyadı ve TC kimlik numarası, okul, sınıf ile “kaydet” yapılacaktır.
  3. Eğer kardeş öğrenci varsa “EKLE” seçeneğini kullanarak ekleme işlemi için tekrar ad soyad ve TC kimlik bilgileri girilmesi gerekmektedir.
  4. Öğrencilerinize eğitim eklemek için eğitim detayında öğrenci seçilerek eğitim seçim işlemini başlatabilirsiniz.
  1. İstediğiniz bir eğitimin detayına girip sepete ekleme yapabilirsiniz.
  2. Birden fazla öğrenci kaydı için tekrar eğitim detayına gidilerek eğitimi sepete ekleme yapılabilir.
  3. Sisteme kayıt işleminin gerçekleşebilmesi için ödeme işlemi ile kaydın tamamlanması gerekmektedir
  4. Aynı saatte yer alan eğitimler arasında seçim yapılması gerekmektedir. İki eğitim aynı anda alınamamaktadır.
  5. Eğitim kayıt işlemi tamamlandığında size işleminiz tamamlanmıştır mesajı gelecektir. Mesaj gelmemiş ise eğitim seçim işleminiz tamamlanmamış anlamına gelmektedir.

Eğitimleri sepete ekledikten sonra ödeme işlemine devam edebilirsiniz

Kredi kartı veya banka kartınızla online ödeme yaparak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.